Головна — Світ — 12 липня 2023, 20:12
Зеленський і Сунак відреагували на репліку британського міністра Воллеса про «Amazon» і подяку партнерам
«Може, міністр хоче чогось особливого…Треба йому зателефонувати сьогодні», — пожартував Зеленський

Віра ПерунВіра Перун, Авторка новин

Зеленський і Сунак відреагували на репліку британського міністра Воллеса про «Amazon» і подяку партнерам
Фото: EPA/UPG
Президент України Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Великобританії Ріші Сунак відреагували на репліку британського міністра оборони Бена Воллеса, який заявив, що Британія — «не Amazon» із постачання зброї Україні.

Зеленський на зустрічі з представниками ЗМІ за підсумками саміту НАТО у Вільнюсі сказав, що не зовсім розуміє, як саме Україна має дякувати партнерам за підтримку.

«Мені здається, ми завжди були дуже вдячні Великобританії, завжди вдячні прем’єр-міністру, міністру оборони пану Воллесу, тому що дійсно люди Британії завжди підтримували українців. Ми за це дуже дякуємо. Я просто не знаю, що він має на увазі як ще нам потрібно подякувати. Нехай він напише мені, як потрібно дякувати людям, щоб ми повністю були вдячні. А ще можемо зранку прокидатися і дякувати міністру. Особисто…», — сказав Президент.

«Може, міністр хоче чогось особливого…Треба йому зателефонувати сьогодні», — пожартував Зеленський.

Британський прем’єр Ріші Сунак на своїй пресконференції в Литві заявив, що Володимир Зеленський «неодноразово висловлював свою подяку», передає Sky News.

«Я знаю, що він і його люди неймовірно вдячні», — сказав Сунак.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ
Нагадаємо, нині міністр оборони Великобританії Бен Воллес, коментуючи постачання військової допомоги Україні, сказав, що «ми не Amazon» і що Україні слід приділяти більше уваги подяці партнерам за надану підтримку.